Söker människor

Hela mitt huvud är fullt med idéer och om det inte var så regnigt och grått ute hade jag gått på en promenad med kameran, för jag är så fruktansvärt sugen på att fota idag. Jag vill gå från att fota porträtt till hela koncept, där styling är mer betydelsefull och poseringen lite galnare. Det svåra är att hitta personer som vill bli fotograferade och bor i närheten av Umeå eller Piteå, så vet du någon eller själv vill ställa upp; hör av dig.

Kommentarer
Postat av: deniseholmsten

åh jag skulle gärna velat men bor i stockholm :/ hoppas att du har haft en awsome dag! jag har en liten tävling där ALLA som gissar rätt vinner en fet LÄNK! det ända du behöver göra är att gissa vad som är i paketen ! :) kram!

2011-10-28 @ 16:34:12
URL: http://deniseholmsten.blogg.se/
Postat av: Angelica

sv: du hade jätte gärna fått fota mig, synd bara att du bor så långt bort :(

2011-11-01 @ 21:03:47
URL: http://angelicalindeberg.blogg.se/
Postat av: donnasandra

Kom till Sörmland så fotopromenerar vi ;-)

2011-11-18 @ 20:03:59
URL: http://www.donnasandra.se
Postat av: Ida Tallhed

jag hade gärna gjort de om jag var mer bekväm med det :P men jag har svårt att fastna på bild till och med när man är mer avslappnad .. så galet och stylat... hmm.. nja :( däremtot vet jag en tjeje (känner henne inte men vet lite ytligt vem de är) som älskar att bli fotad och brukar vara med på bild när folk vill prova både söta, galna, roliga och coola grejer.. kanske roligt att jobba med någon som gillar det och har lite erfarenhet av att stå framför kameran? =) jaja, de var bara ett tips att du kanske kunde fråga henne .. hon heter Camilla Berglund. hennes facebookprofil är: https://www.facebook.com/#!/profile.php?id=629307137hennes blogg är: http://javlarondellhund.blogg.setack för kommentaren. de känns skönt att de syns i ansiktet :D <3 underbart! (viskar jag väger mig på två siffror nu) <3<3<3<3<3<3<3

2011-11-19 @ 09:14:27
URL: http://idatallhed.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0